Garantie: Ruilen/Retour

Retour:

Als je iets hebt besteld in onze webshop, heb je vanaf de dag van ontvangst 14 dagen bedenktijd. Binnen die tijd kun je, zonder opgaaf van redenen, afzien van je koop. Je kan gebruik maken van het modelformulier herroeping en ontbinding. Je mag ons ook een e-mail sturen naar info@bullosevengaming.com zonder dit formulier, waarin je aangeeft van de koop af te willen zien. Vermeld hierbij altijd duidelijk het ordernummer.

Na het versturen van je retouraanvraag heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Zodra het product retour is ontvangen ontvang je van ons je aankoopbedrag terug, dit zullen wij terug betalen via dezelfde vorm van betaling (heb je je bestelling via iDeal betaald ontvang je het bedrag ook op die manier terug, hetzelfde geldt voor Paypal etc).
Producten voorzien van een verzegeling mogen alleen retour wanneer de verzegeling niet is verbroken.
Tweedehandse producten mogen enkel retour indien deze niet beschadigd/defect/gemodificeerd zijn. Wanneer je je bestelling in zijn totaliteit retour stuurt ontvang je van ons je aankoopbedrag (inclusief de verzendkosten) terug.
Wanneer je een gedeelte van je bestelling retour stuurt ontvang je van ons het aankoopbedrag van het desbetreffende product of producten terug. De betaalde verzendkosten worden niet vergoed.De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Betreft het een fout van ons of is het een garantiekwestie dan vergoeden wij de verzendkosten.Retourneren mag naar het volgende adres:
Bull O Seven Gaming
T.a.v. Retouren
Tweelingenlaan 59
5694VD Son en Breugel

Zodra wij het product retour hebben ontvangen houden wij je op de hoogte hiervan per mail.


Bestelling geplaatst maar heb je je toch bedacht? Geen probleem, zolang de bestelling nog niet is verzonden kunnen wij deze direct annuleren voor je of aanpassen. Is de bestelling al verzonden en wil je deze toch annuleren? Dan zijn de retourvoorwaarden hierboven van toepassing


Garantie:

– Je ontvangt 1 Maand Garantie op al onze gebruikte producten (m.u.v. Used games, hiervoor geldt slechts 14 dagen recht op herroeping)
– Fabrieksgarantie op nieuwe producten

Wanneer u een product heeft dat niet naar behoren werkt horen wij graag van u, neem hiervoor contact met ons op en wij zullen samen kijken naar een gepaste oplossing.

Gebruikte producten worden bij binnenkomst getest en schoongemaakt, defecten worden door ons gerepareerd. U bent bij ons verzekerd van een goed werkend product.

Garantie houdt in dat je product wordt gerepareerd of dat deze wordt vervangen voor een vergelijkbaar product. Er word geen garantie gegeven indien er niet correct is omgegaan met het aangekochte product. Wanneer je aanspraak wilt maken op garantie vragen wij om contact met ons op te nemen, vermeld altijd je ordernummer .

Wij geven geen garantie of service op:

-Meegeleverde Download Codes (DLC) kunnen bij gebruikte games al ingewisseld of verlopen zijn, wij geven hier geen garantie op.
-Batterijen van een artikel vallen niet onder de garantie.

Bull O Seven Gaming is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die ontstaat doordat of nadat de klant het geleverde product in gebruik heeft genomen, heeft bewerkt of verwerkt, aan derden heeft geleverd of beschikbaar gesteld. Het is de koper niet toegestaan enige vermeende vordering tot schadevergoeding te compenseren met enig bedrag dat koper aan verkoper verschuldigd is uit hoofde van enige overeenkomst tussen koper en verkoper.

× Vragen? App ons!